Χαρακτηριστικά του προγράμματος TEST4U EDU

Βασικές Έννοιες πληροφορικής: 558 Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών

Windows: 152 Ερωτήσεις in-ates & 182 Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών

Word: 228 Ερωτήσεις in-ates & 8 Ερώτηση πολλαπλών επιλογών

Excel: 184 Ερωτήσεις in-ates & 3 Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών

Access: 132 Ερωτήσεις in-ates & 17 Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών

Powerpoint: 128 Ερωτήσεις in-ates & 2 Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών

Internet explorer: 72 Ερωτήσεις in-ates & 66 Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών

Outlook express: 100 Ερωτήσεις in-ates & 26 Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών

Microsoft Outlook:100 Ερωτήσεις in-ates & 26 Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών

OpenOffice:15 Ερωτήσεις in-ates

Σενάρια: 2 Ερωτήσεις in-ates


Ερωτήσεις

Κατηγοριοποίηση: οι ερωτήσεις σε κάθε ενότητα είναι ταξινομημένες σε κατηγορίες.  Εάν έχετε "κενά" π.χ. στους πίνακες του Word τότε το τεστ θα σας εμφανίσει μόνο τις συγκεκριμένες ερωτήσεις. Η κατηγοριοποίηση θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα ακόμη και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων σας και όχι μόνο λίγο πριν τις εξετάσεις.

Τυχαίο τεστ: επιλέγοντας μια κατηγορία και στη συνέχεια τον αριθμό των ερωτήσεων εξασκείστε σε τυχαίο δείγμα ερωτήσεων.

Λανθασμένες: για να μπορείτε να εξασκείστε μόνο στις ερωτήσεις που έχετε απαντήσει λάθος

Κωδικός Ερώτησης: αν θέλετε να δείτε μια συγκεκριμένη ερώτηση πληκτρολογήστε τον κωδικό (ID) της ερώτησης στο πεδίο που εμφανίζεται



Interactive videos

Προστέθηκαν interactive videos με τις λύσεις για τις ενότητες Windows, Word, Excel, Internet, PowerPoint και Access. Με το πρωτοποριακό αυτό χαρακτηριστικό, που μόνο το TEST4U προσφέρει, μπορείτε να ανταποκρίνεστε κριτικά και δεν αναπαράγεται μηχανικά η απάντηση.
Τώρα θα πρέπει να συμμετέχετε για να δείτε τη λύση. Αν δηλαδή το interactive video δείχνει πως πρέπει να κάνουμε κλικ στο μενού "αρχείο" τότε και εσείς θα πρέπει να κάνετε κλικ στο μενού "αρχείο" για να προχωρήσει το video της λύσης στο επόμενο βήμα.









Διπλό κλικ

Μόλις τελειώσετε κάποια εξέταση, μπορείτε να κάνετε  διπλό κλικ πάνω σε κάποια ερώτηση και να την ξανατρέξετε, ακόμη και αν την έχετε απαντήσει σωστά.  Αν απαντήσατε λάθος σε κάποια ερώτηση μπορείτε να δείτε που κάνατε λάθος χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ολόκληρο το τεστ από την αρχή για να φτάσετε σε αυτή την ερώτηση.



ΤΟP 50

Μετά το τέλος κάποιας εξέτασης εμφανίζεται μια λίστα με τα ονόματα των πενήντα μαθητών οι οποίοι πέτυχαν τους καλύτερους χρόνους στην συγκεκριμένη εξέταση. Έτσι αυξάνεται ο ανταγωνισμός μεταξύ των μαθητών.



Επιλογή εμφάνισης

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την εμφάνιση του προγράμματος. Όπως γνωρίζεται η ECDL στο τελευταίο demo άλλαξε την εμφάνιση του προγράμματος. Μόνο η έκδοση EDU σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέγετε ανάμεσα στην παλιά και στη νέα εμφάνιση.




Ρυθμίσεις

    * Εμφανίζει τις ερωτήσεις με τυχαία σειρά. Μπορείτε όμως να ρυθμίσετε το πρόγραμμα να εμφανίζει τις ερωτήσεις με την ΙΔΙΑ σειρά.
    * Για μια όσο το δυνατόν πιο πιστή εξεταστική εμπειρία μπορεί να απενεργοποιηθεί η εμφάνιση του σωστού ή λάθους καθώς και να τερματίζεται το τεστ όταν τελειώσει ο χρόνος.
    * Δυνατότητα συνέχισης του τεστ ακόμη και αν ο υπολογιστής σας κολλήσει.
    * Αυτόματη ρύθμιση της ανάλυσης, του ρυθμού ανανέωσης και του βάθους χρώματος της οθόνης κάθε φορά που ξεκινά το τεστ.
    * Μετά από τρία (3) λεπτά το πρόγραμμα κάνει αυτόματα Logout.
    * Όλα τα videos είναι δημιουργημένα σε Office 2000 αλλά και σε Office 2003 (το οποίο εμφανισιακά είναι ίδιο με το Office XP).



Δείτε τα demo του Cert4U


Δείτε τα demo του Test4U